Oğlunun kalp krizinden öldüğünü öğrenen anne yüreği dayanamadı kalp krizi geçirip öldü

Anne-oğul bir saat arayla kalp krizinden öldü

 

Malatya'da katıldığı düğünde oynarken kalp krizi geçiren Mustafa Gürbüz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Oğlunun ölümüyle büyük üzüntü yaşayan Nezik Gürbüz de bir saat sonra geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Olay, dün akşam Malatya’nın Darende ilçesinde meydana geldi. İlçede yakınlarının düğününe katılan Mustafa Gürbüz, oynadığı sırada bir anda rahatsızlanarak, yere yığıldı. Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 56 yaşındaki Gürbüz’ün kalp krizi geçirdiği belirlendi.

Gürbüz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Oğlunun ölümüyle büyük üzüntü yaşayan Nezik Gürbüz de 1 saat sonra fenalaştı. Hastaneye kaldırılan ve oğlu gibi kalp krizi geçirdiği belirlenen 78 yaşındaki Gürbüz de kurtarılamadı. (DHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP'nin 'Meclis'i terk etmeme' eylemi 12. gününde: 'Tüm emeklileri eyleme davet ediyoruz!'
AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten Suriye hakkında kapsamlı açıklama: 'Darbe girişimi durdurulmuştur'
'Özgür Özel liderliğinde, partimizi iktidara getireceğiz'
Mansur Yavaş: Operasyonlar devam edecek, belli
Özgür Özel'den 'emekli aylığı' çıkışı! Gelecek haftayı işaret etti: 'O tarihi oylamada eksiksiz olacağız!'