Nevşin Mengü İyi Parti kulisi paylaştı: 'Teknokrat, gençlere sıcak gelen isimler masada'

İyi Parti'nin masadan kalmasından sonra "3.yol" için kendi adayını göstereceği iddiaları tartışılırken hukukçu Ersan Şen kendisi için "adaylığı düşünebilirim" açıklamasında bulunmuştu. Kulislere yansıyan bilgiye göre Nevşin Mengü "Bu isim muhtemelen Ersan Şen olmayacak" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2 Mart'ta 'cumhurbaşkanı adayında ortak anlayışa' varılan Altılı Masa'dan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçardaroğlu'nun adaylığını kabul etmeyerek 3 Mart'ta ayrılmıştı.

Akşener'in aday gösterdiği CHP'li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ise CHP liderini desteklemişti.

Habertürk TV'deki 'Olaylar ve Görüşler' programına konuk olan hukukçu Ersan Şen, İYİ Parti’den talep gelmesi durumunda aday olabileceğini, görevden kaçmayacağını söylemişti.

Gazeteci Nevşin Mengü İyi Parti'deki gelişmelere ilişkin "İYİP, bugün beşli masadan önce toplanıyor. Akşener'in masaya dönmesi çok olası görünmüyor. Muhtemelen İYİP, alternatif bir ismi CB adayı olarak ilan edecek. Bu isim muhtemelen Ersan Şen olmayacak :) teknokrat, gençlere sıcak gelen isimler masada" yorumunda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Bahçeli'den yeni açılım: Cumhurbaşkanının Kürt ve Alevi yardımcıları olsun
Devlet Bahçeli: Devletin pazarlık yaptığını iddia edenler müfteridir
Özgür Özel'den Trabzon mitingine çağrı: Adaletsizliğe itiraz ediyoruz
Adıyaman’da AKP’li Meclis üyesi CHP’ye geçti: Adıyaman’a pranga…
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'a tahliye başvurusu reddedildi