Müzisyen Ozan Çoban'dan Boğaziçi şarkısı: "Aşk Emektir"

Müzisyen Ozan Çoban, Boğaziçi Üniversitesi'ne Melih Bulu'nun rektör atanmasının ardından başlayan protestolara destek olmak amacıyla "Aşk Emektir" isimli şarkı yayınladı.

Müzisyen Ozan Çoban, Boğaziçi Üniversitesi'ne AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kayyum rektör olarak atanan Melih Bulu'ya karşı eylemlerini sürdüren öğrenciler için "Aşk Emektir" isimli bir şarkı besteledi. 

İleri Haber'de yer alan habere göre söz ve müziği Ozan Çoban'a, video kurgusu Nazım Soylu'ya ait olan şarkı, 3 Şubat gecesi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Boğaziçi öğrencilerinin serbest kaldığı haberinin hemen ardından yayımlandı.

Çoban, Twitter paylaşımında "Okulunu savunan öğrencilere bin selam! Sizi yalnız bırakmayacağız, şarkılarımız da bırakmayacak. Umutla, aşkla!" ifadelerini kullandı. 

Şarkının Youtube linki; https://youtu.be/BCWlSd_Fc2Y

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

DEM Partili Koçyiğit TBMM'de Kürtçe konuştu, MHP'li Adan mikrofonu kapattı
Erkan Baş: Silivri, TBMM'den daha önemli bir yer haline geldi
Erdoğan'dan PKK açıklaması: Bahçeli ile birlikte ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz
Özel: İktidar beceremezse, iktidarımızda Kürt meselesini çözme sözü veriyoruz
CHP’den Erdoğan'a tepki: Yerel üzerinde de tek adamlık inşa etmeye çalışıyor