Mustafa Sarıgül'e 'yılın en iyi sosyal medya kullanan siyasetçisi' ödülü

CHP milletvekili Mustafa Sarıgül, "Yılın en iyi sosyal medya kullanan siyasetçisi" kategorisinde Altın Pişmaniye ödülüne layık görüldü.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’e, İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen "Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali"nde, "Yılın en iyi sosyal medya kullanan siyasetçisi" kategorisinde Altın Pişmaniye ödülü verildi.

İzmit Kent Meydanı’nda düzenlenen törende konuşma yapan Mustafa Sarıgül, "Bizim nesil sosyal medyaya yabancıdır. Biz sonradan öğrendik. Öğrenmek zorunda kaldık. Başarılı olmak isteyen siyasetçilerin güncel kalması lazım. Sosyal medyaya sırt çevirmek çağın dışında kalmaktır" ifadelerini kullandı.

"Siyasette çok çalışmanız, çok faal olmanız ve bunları duyurmanız lazım, tanınmanız lazım. Ne kadar tanınırsanız halka o kadar faydanız olur" diyen Sarıgül, "Facebook, Twitter, Tiktok kullanıcıları birbirinden farklı, her sosyal mecranın ruhunu bilmek lazım. Kamuoyunun nabzını iyi tutmak lazım. Onlarla aynı frekansı yakalamak lazım" şeklinde konuştu.

'Erzincan dışında yaşayanların da ilgisini çektik'

Seçim döneminde sosyal medyayı iyi kullandıklarını söyleyen Sarıgül, "Erzincan’daki seçim kampanyasında sosyal medyayı çok iyi kullandık. Sosyal medyada, Erzincanlılara Erzincanlı olmanın gururunu yaşattık. Erzincan dışında yaşayan Erzincanlıların ilgisini ve desteğini çektik" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Murat Ongun: “Emrah Bağdatlı bile kendisini savcılar kadar abartamazdı”
Özel’e FETÖ Göndermesi Yapan Kılıçdaroğlu FETÖ İle Hep İlişkideydi
Tugay’dan AKP’ye geçeceği iddialarına net yanıt: Böyle bir düşüncem yok İzmirlilerin oyları bana emanet
Özel, NATO Zirvesi öncesi Financial Times'a yazdı: 'Erdoğan eskisi kadar güçlü değil'
CHP kurultay ceza davası: İtirafçı Adem Soytekin konuştu