Mustafa Sarıgül: Türkiye’nin Başına Çorap Örme Planlarını Boşa Çıkaracağız

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Hollanda ve İngiltere’nin ardından Almanya’nın İstanbul Başkonsolosluğu’ da güvenlik gerekçesiyle geçici olarak kapatılması hakkında açıklama yaptı.

Sarıgül'ün açıklamaları şöyle:

Ne oluyor ? Sorusu mutlaka sorulmalı ve geçiştirilmemeli. Başkonsoloslukların aldıkları bu karara rağmen bir güvenlik zafiyeti yaşanırsa bunun sorumlusu da bellidir. Önlem alınacaksa hemen şimdi alınmalı diyoruz. Vatandaş rahatlatılmalı soru işaretleri giderilmeli. Uyarıyoruz!

Bu açıklamayı yapıyoruz ki,iş işten geçmiş olmasın. Diğer partileri de uyuklamayı bırakmaya davet ediyoruz.

Vatandaşa korku salarak, halkta bıkkınlık ve yılgınlık duygusu oluşturup,  kaos ortamı yaratmak hedeflenmektedir.

Seçim dönemi olması nedeniyle, akıllara 7 Haziran-1 Kasım 2015  süreci geliyor. Ancak  asla unutulmamalı bu sefer seçim sandığını terk etmeye kimsenin niyeti yok.

Türkiye’nin Başına Çorap Örme Planlarını Boşa Çıkaracağız

Kardeşlerim bu tür işlerin sizi sindirmesine izin vermeyin. Eli kanlı terör örgütleri ve onların arkasındaki ağababaları avuçlarını yalayacaklar.

Dilerim sağduyunun ve hukukun üstün  olduğu güvenli bir seçim süreci yaşayacağız.

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ'NİN HER DAİM TEYAKKUZ HALİNDE OLDUĞUNU DA MİLLETİMİZİN BİLMESİNİ İSTERİZ.

HİÇ KİMSENİZ YOKSA TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ BURADA BUNA İNANCINIZ TAM OLSUN.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İşte Özgür Özel'in masasındaki anket
Kadrolu itirafçı Tolgahan Erdoğan hakkında iddia: Operasyonu önceden haber verip 10 bin dolar istedi
Bahçeli'nin 'askeri hastaneler açılmalı' çağrısı TBMM'de karşılık bulmadı: AKP'den ret, MHP'de 'sessizlik'
Resul Emrah Şahan'dan Sivas Katliamı mesajı: 'Madımak Utanç Müzesi olmalı'
'İmamoğlu'yla ayrılık' iddialarına Özgür Özel'den yanıt: 'Bu üçlü Türkiye'nin kaderini değiştirecek'