Muhittin Böcek'ten Ekrem İmamoğlu'na ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, EMITT Fuarı için gittiği İstanbul’da bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Ekrem İmamoğlu, Başkan Böcek’i, şehre kazandırdığı (İPA) İstanbul Planlama Ajansı’nda ağırladı. Başkan Muhittin Böcek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşine, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hibesiyle Döşemealtılı kadınlar tarafından yetiştirilen nergis çiçeklerinden hediye etti.

İPA’YI GEZDİ

Başkan Böcek’e İPA’yı gezdiren İBB Başkanı İmamoğlu, ajans çalışmaları hakkında bilgi verdi. İmamoğlu, eskiden belediye başkanlarının konut olarak kullandığı alanı adil, yeşil, yaratıcı ve mutlu’ bir İstanbul’un bilimsel koordinasyonla planlanması amacıyla İstanbul Planlama Ajansı’na çevirdiklerini anlattı. İki başkan belediye hizmetleri ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Muhittin Böcek, “Önce halk” diyen Başkan Ekrem İmamoğlu’na başarılı çalışmalarının devamını diledi.

ÇALAR SAAT’E KONUK OLDU

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Fox Tv Çalar Saat programında usta gazeteci İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Başkan Böcek, proje ve hizmetlerini anlatarak, kent gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Muhittin Böcek, geçtiğimiz ay annesini ve dünürünü kaybeden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e de taziye ziyareti gerçekleştirdi.

EMİTT’TE STANTLARA ZİYARET

Başkan Muhittin Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin de 12 ilçeyle birlikte kentin tanıtımını yaptığı dünyanın en büyük turizm fuarlarından 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'ndaki (EMITT) stantları ziyaret etti. Başkan Böcek, katılımcılarla sohbet ederek, turizm değerlendirmesi yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den 'Özlem Çerçioğlu' açıklaması: "Bu mertlik mi? Yazıklar olsun"
Özlem Çerçioğlu CHP’den AK Parti’ye geçiyor: Telefonunu kapattı, istifa talimatı verdiği yazışmalar çıktı
Aydın'da neler oluyor? WhatsApp konuşmaları sızdı, iddia ortalığı karıştıracak
Ekrem İmamoğlu: Adaylığım engellenirse, demokratik muhalefet yine birleşmelidir
CHP'li gençlerden 'sahte diploma' eylemi: 'İstediğiniz bölümden alabilirsiniz'