Muharrem İnce'den, CHP yönetimine büyük itham!

Fotoğrafta bile beni kesen, acaba Cumhurbaşkanlığı seçiminde bana oy vermiş mi? Kazanmamı istemiş mi?

İnce‘den fotoğrafını kesenlere teşekkür: Bölücünün kim olduğunu gösterdiler

Memleket Hareketi Lideri Muharrem İnce, “Bin günde memleket hareketi” programı kapsamında Kocaeli’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Usta gazeteci Bekir Coşkun’un cenaze töreninde Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile yan yana saf tutan İnce, CHP Genel Merkezi tarafından fotoğrafının sansürlenmesine teşekkür etti. İnce, “Asıl bölücünün kim olduğunu gösterdiler” dedi.

İnce, şöyle devam etti:

“Bir gazeteci arkadaşımız ‘CHP ve İYİ Parti’yi birileri karıştırmak mı istiyor’ diye sordu. ‘İYİ Parti için konuşmam şık olmaz dedim. CHP ile ilgi de, bir yetkili çıktı ben Atatürk demem, Gazi Mustafa Kemal derim dedi. Bunu kim söyletti. Kendisi söyledi. Azerbaycan konusunda çok çelişkili açıklamalar yapıldı. Kim söyledi bunu? Partinin yetkililer söyledi. İskambil kağıdıyla Tabipler Birliği’nde ekonomi düzeltildi. Bunları size birileri yaptırmadı ki... Siz kendi kendinize yaptınız. Bekir Coşkun ağabeyimizin cenazesine gittik. Sayın genel başkan ile yan yanayız. CHP’nin internet sitesinden fotoğraf yayımlıyorsun. Cumhurbaşkanı adayı olmuş, beş dönem milletvekilliği yapmış, gençlik kollarından beri hizmet etmiş adamın fotoğrafını kesiyorsun. Bunu sen yapıyorsun kendini sen tartıştırıyorsun. Fotoğrafta bile beni kesen acaba Cumhurbaşkanlığı seçiminde bana oy vermiş mi? Kazanmamı istemiş mi? O fotoğrafı kesenlere teşekkür ediyorum. Partide bölücünün kim olduklarını gösterdiler.”

Ne olmuştu

Bekir Coşkun'un cenazesine katılan İnce ve Kılıçdaroğlu, cenaze namazını yanyana kıldılar. Ancak bir süre sonra CHP'den basına gönderilen cenaze namazı fotoğraflarında Kılıçdaroğlu'nun hemen yanında duran İnce'nin fotoğraftan kesildiği görüldü.

Yani CHP Genel Merkezi Basın Bürosu medyaya İnce'nin kareden çıkarılmış fotoğrafını servis etti.

Sözcü ve Cumhuriyet Gazetelerinin geçtiği gerçek fotoğraflarda ise Kılıçdaroğlu ile İnce'nin cenaze namazını yanyana kıldığı görünüyor.

Üstteki gazetecilerin çektiği orijinal fotoğraf,

altta ise CHP Genel Merkezi'nin İnce'yi keserek basına servis ettiği fotoğraf

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP'nin 'Meclis'i terk etmeme' eylemi 12. gününde: 'Tüm emeklileri eyleme davet ediyoruz!'
AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten Suriye hakkında kapsamlı açıklama: 'Darbe girişimi durdurulmuştur'
'Özgür Özel liderliğinde, partimizi iktidara getireceğiz'
Mansur Yavaş: Operasyonlar devam edecek, belli
Özgür Özel'den 'emekli aylığı' çıkışı! Gelecek haftayı işaret etti: 'O tarihi oylamada eksiksiz olacağız!'