Muharrem İnce yurt gezilerine yeniden başladı: İlk adresi Aydın

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bir süredir ara verdiği yurt gezilerine yeniden başladı. İnce'nin ilk adresi ise Aydın ve ilçeleri oldu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kurultay çalışmaları nedeniyle ara verdiği 'Yurt Gezileri'ne yeniden başladı. Genel Başkan İnce, Aydın’ın ilçe ve köylerini kapsayan iki günlük gezisine Didim İlçesi'nden başladı. 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Aydın'ın Didim İlçesini ziyaret etti, esnafın sorunlarını dinledi. Genel Başkan Muharrem İnce Seçim karayolu ile Söke ilçesine giderken seçim otobüsünü Akköy Mahallesinde durdurarak  bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Arınç'tan İmamoğlu açıklaması: Erken öten horozun başını keserler
Özgür Özel kürsüden duyurdu: Gümrük vergisinden Trump mı çıktı?
Randevu alamadığı için tokalaşmamıştı: İrfan Karatutlu'nun AKP'ye geçince ilk ziyareti Sağlık Bakanı'na oldu
AKP kulislerinde açık rahatsızlık: ‘Vatandaş hizmet alamıyor, sandıkta bedeli ağır olur’
Yankı Bağcıoğlu: 'En ufak eleştirinin dahi orduevi yasağıyla bastırılmaya çalışılması uygun değil'