Muharrem İnce, afet bölgesinde: "Bozkurt'ta yaşanan felaketin acısına zaman bile ilaç olamaz"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, selden zarar gören bölgeleri ziyaret etti. Yetkililerden bilgi aldı, yurttaşların sorunlarını dinledi.

Muharrem İnce, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sel felaketinden zarar gören yerleri ziyaret etti. İnce, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bozkurt'ta yaşanan felaketin acısına zaman bile ilaç olamaz. Çok büyük bir felaket; büyük bir acıyı paylaşıyoruz. Bu acılar bir daha yaşanmasın diye imar, rant ve HES seven bu düzeni değiştireceğiz. Ele ele verip insanı, yaşamı, doğayı seven yeni bir gelecek kuracağız” dedi.

AFAD tarafından, yapılan açıklamada ise “Yaşanan sel nedeniyle 78 vatandaşımız (62 Kastamonu, 15 Sinop, 1 Bartın) hayatını kaybetmiştir. 2 vatandaşımız hastanelerde tedavi altındadır” ifadeleri kullanılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İmamoğlu ile Erdoğan arasındaki fark açıldı: AKP'de kan kaybı!
Müsavat Dervişoğlu'ndan 'Terörsüz Türkiye' komisyonu açıklaması: İYİ Parti katılacak mı?
AİHM kararı sonrası DEM Parti'den Demirtaş ziyareti
İmamoğlu 'And olsun' deyip duyurdu
Şamil Tayyar’dan 15 Temmuz Bombası: HTS Kayıtları Açıklansa Makamlar Boşalır