MHP'den Sinan Ateş dosyası haberini yapan gazeteci Uludağ'a hakaret

Gazeteci Alican Uludağ'ın Sinan Ateş dosyasındaki gelişmelere ilişkin yaptığı haberdeki iddialara ilişkin MHP cephesi sert tepki gösterirken, Uludağ'ın iddialarını ispatlaması için mahkemeye başvuracaklarını açıkladılar.

Gazeteci Alican Uludağ, MHP'li İzzet Ulvi Yönter'in, Başsavcı Vekili Ahmet Altun'a Sinan Ateş dosyasında bazı şüphelilerin bırakılması karşılığında Yargıtay üyeliği teklif ettiği iddia etti.

Uludağ haberinde başsavcı ile tartışan Altun'un ise dosyayı bıraktığını belirtti.

Söz konusu haberi "Sinan Ateş dosyasında neler oluyor? MHP yöneticisi İzzet Ulvi Yönter'in gizlice soruşturma savcısı ile görüştüğü, tahliye karşılığı Yargıtay üyeliği teklif ettiği öne sürüldü. Başsavcı ile tartışan savcı, dosyayı bırakıp izne çıktı" diye paylaşan Uludağ'ı MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr.İzzet Ulvi Yönter hedef aldı.

"Yargıda hesaplaşacağız"

Yönter "Alican Uludağ, bu iğrenç iddianı ispat etmezsen alçaksın, şerefsizsin, müfterinin en önde gidenisin…Yargıda hesaplaşacağız…" dedi.

Uludağ'ı hedef aldı

MHP'nin diğer genel başkan yardımcılarından Semih Yalçın, Yönter'e destek vererek Uludağ'ı hedef aldı.

Yalçın şunları kaydetti:

"Genel Başkan Yardımcımız İzzet Ulvi Yönter'e kara çalmaya yönelik alçakça iftiralara yeltenenler, hesabını ilgili mercilere verecekler. Alican Uludağ türünden şeref ve haysiyet yoksunlarının partimizi ve dava arkadaşlarımızı zan altında bırakmaya çalışmalarına sessiz kalmayız. Bu böyle bilinsin." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

DEM Partili Çandar 'Demirtaş' tahliyesi için tarih verdi: 'Belki günler belki saatler sonra'
MHP'li Bozgeyik: Gaziantep'in sağlıktaki en büyük sorunu mevcut İl Sağlık Müdürü
AKP’li milletvekilin madenine çevreyi kirlettiği için bir para cezası daha
Ekrem İmamoğlu'ndan 'Demirtaş' ve 'Yüksekdağ' çağrısı: 'Tahliyeleri bir an evvel gerçekleşmelidir'
CHP lideri Özel'den gazetecilere operasyona ilk tepki