MHP 'ihraç' depremiyle sarsılıyor! Ülkü Ocakları'nın hedefindeki isim için harekete geçildi

Milliyetçi Hareket Partisi, Devlet Bahçeli’ye muhalif olan İstanbul Milletvekili Atilla Kaya’nın ihracı için düğmeye bastı.

MHP, partinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye muhalif olan İstanbul Milletvekili Atilla Kaya’nın ihracı için düğmeye bastı.

Sözcü'den İsmail Saymaz'ın haberine göre, MHP İstanbul İl Başkanlığı, Atilla Kaya’nın ihracını imzaya açtı.

Yönetim kurulu üyelerinin kararı imzalaması bekleniyor.

ÜLKÜ OCAKLARI HEDEF GÖSTERMİŞTİ

MHP'nin gençlik teşkilatı Ülkü Ocakları, bir süredir parti yönetimine muhalif çıkışlarda bulunan 2 ismi hedef almış, MHP eski milletvekili Atila Kaya ve Alparslan Türkeş döneminde Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevlerini yürütmüş Suat Başaran'ı hedef alan mesajlar, mevcut Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından gönderilmişti. 

Gönderilen mesajda, ''Uyardık anlamadınız, söyledik duymadınız! Sizin yaptıklarınız bozgunculuk değil açıkça HAİNLİKTİR! Geçmişte görev yapmalarına rağmen Ülkü Ocakları başkanlığı sıfatını kullanarak hareketimize ahlaksızca saldıran kişilere ülküdaşlarımız her ortamda gereken tavrı gösterecektir'' ifadeleri kullanılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Ekrem İmamoğlu'ndan diploma davasında çarpıcı savunma: 'Bu yazı açıkça tehdittir...'
Fatih Erbakan 'Sırada Türkiye var' diyerek çağrı yaptı!
Hedefteki reklam panolarında AKP var: Soylu dahil diğer AKP'lilerden destek geldi
Özgür Özel: 'Miraç Kandilimiz mübarek olsun'
AKP'de 'Bilal Erdoğan' krizi: Eski AKP'li vekilden destek açıklaması geldi!