Mehmet Ali Çelebi'nin annesi: Oğlum milli cepheye geçtiği için çok gururlandım

Geçtiğimiz günlerde AKP'ye katılan Mehmet Ali Çelebi'nin annesi Rukiye Çelebi, oğlunun AKP'ye katılma kararından memnun olduğunu belirten bir video paylaştı.

CHP'den istifa ettikten sonra Memleket Partisi'ne katılan ancak oradan da istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, geçtiğimiz günlerde AKP'ye katıldı.

Çelebi'nin rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısı sırasında taktı. Çelebi'nin bu kararı büyük tartışma yarattı.

Mehmet Ali Çelebi'nin annesi Rukiye Çelebi ise oğlunun AKP'ye katılması hakkında, "Çok sevinçliyim bir anne olarak. Oğlum milli cepheye geçtiği için çok onurlandım, gururlandım. Oğluma milli cepheye geçtiği için bütün haklarımı helal ediyorum. Bundan sonra Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanında ve arkasındayız" sözlerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel seçim çalışmalarını açıkladı: 'CHP bugünden itibaren savunmadan hücuma geçiyor'
Önder Sav: "Başta Özel olmak üzere mutlak butlan kararının ciddiye alındığını sanmıyorum"
Bülent Arınç: Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adayı olma gibi bir durumu yok; bunu televizyonda küçücük adamlar tartışıyor
İBB davasında 31. duruşma: Salonda gerginlik, duruşmaya ara verildi
Tanju Özcan'ın yargılandığı 'şantaj' davasında ikinci duruşma: Basın mensupları salona alınmadı!