Mansur Yavaş, Dilek İmamoğlu'nu ziyaret etti: Ön seçime çağrı yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, gözaltında bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nu ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş, gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nu ziyaret etmek için Sarıyer'deki evlerine geldi.

Mansur Yavaş, Dilek İmamoğlu'yla görüştü. Görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı:

"Üzgünler, moralliler inşallah sağsalim eve döneceğini bekliyorlar bizler de gereken desteği vereceğiz. Bütün CHP ve Türk milleti yaşananları görüyor ve onlar da kalben de olsa destek vereceklerdir. Siyasallaşmış bir yargı var. Bu konuda yargının da güven vermesi gerekiyor. Sığınacağımız tek liman hukuktur. Hukuk devletinin gereği yapılmalıdır."

İmamoğlu'nun daha önce çağrıldığı ifadelere gittiğini hatırlatan Yavaş, "Evine 20 araç polisle gelmesi hukuki değildir. Davet edilseydi giderdi inşallah hukukun geçerli olduğu zamanlara kavuşacağız. Akşam Saraçhane'deyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili soruya "Bunları konuşacak zamanda değiliz" diyen Yavaş, ön seçimle ilgili de "Sandığa gideceğiz. Tepkimiz göstereceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Trump yeniden aday olma amacında: Karşısında Obama'yı istiyor
DEM Parti, yol haritasını belirleyecek: MYK 11 Nisan’da toplanıyor
Kılıçdaroğlu cevapladı: Kurulta'da aday olacak mı?
Türköne: Erdoğan'ın uzattığı hikaye sona erdi, erken seçime hazır olun
Devlet Bahçeli: "Eleştiri demokratik bir haktır ama..."