MAK Danışmanlık'ın sahibi Kulat'tan çok konuşulacak açıklama: "İktidar mensubu bürokratlardan muhalefete öyle dosyalar geliyor ki..."

MAK Araştırma'nın sahibi Mehmet Ali Kulat, bir siyasi parti liderinin "AKP'li bürokratlardan öyle dosyalar geliyor ki, onları ayrı bir yerde tutuyoruz" dediğini aktardı.

HalkTV’de yayınlanan 'Sözüm Var' programına katılan MAK araştırmanın sahibi Mehmet Ali Kulat, AKP'li bürokratların muhalefet partilerine dosyalar gönderdiğini ileri sürdü. 

Şirin Payzın’ın moderatörlüğünü üstlendiği gazeteciler Barış Terkoğlu ve Emin Çapa’nın katıldığı programda konuşan Mehmet Ali Kulat, iktidarın değişeceğini gören bazı bürokratların muhalefet partisi liderlerine ve genel merkezlerine çok önemli bilgi-belge akışı sağladığını iddia etti. 

'ARKA TARAFTA AYRI BİR YER TUTMUŞLAR'

Bu bilginin kendisine bir parti genel başkanı tarafından söylendiğini aktaran Kulat, “İktidar mensubu bazı bürokratlardan, yani iktidarın getirdiği bazı üst bürokratlardan öyle dosyalar gidiyor ki bu ifadeleri bakın özellikle seçerek söylüyorum. O siyasi partilerin liderinin ifadesi; ‘Bunlar genel merkez içerisinde dolaşmasın diye arka tarafta ayrı bir yer tuttuk’ dedi, bir siyasi partinin lideri” ifadelerini kullandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Yankı Bağcıoğlu: 'En ufak eleştirinin dahi orduevi yasağıyla bastırılmaya çalışılması uygun değil'
CHP’nin 2026 yol haritası netleşiyor: Tematik ziyaretler, üye kampanyası, seçim hazırlığı
Özgür Özel yağmur altında binlere seslendi: 'Size selam dahi vermeyecekler!'
Cumhur İttifakı ortağından yeni öneri: Devletin karşılaması lazım
CHP’li Emir’in o paylaşımına erişim engeli… ‘Akın Gürlek’ sorularını sürdürdü: ‘Kanalı neden ziyaret ettiniz?’