LAİKLİK YOK NAS VAR

Kanunlar Anayasaya Değil NAS'a Göre Yapılıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bizim TV Youtube kanalında Burcu Uğur'un konuğu olan E. General Haldun Solmaztürk ulusal egemenlik ve laiklik hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

"Ulusal egemenlik, TBMM ne kadar güçlü ise millette o kadar güçlüdür. Ulusal egemenlik o kadar vardır. Bugün meclis ne kadar güçlü?" diyerek meclisin gelen kanunları değiştirme yetkisinin bile olmadığını belirtti. 

Laiklik konusunda ise "laikliği hiç bir zaman kazanamadık ki kaybedelim" diyen Solmaztürk, "eğer meclisten çıkan kanunlar anayasaya değil de NAS'a endeksleniyorsa bu fiilen laikliğin ortadan kalktığını gösterir" dedi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP lideri Özgür Özel'den 'AKP' sitesi duyurusu: 'Satmaya kalktıklarında hepsini duyuracağız'
İmamoğlu bu sözlerle anlattı: 'Çok çarpıcı bir şey yaşadım...'
Kemal Kılıçdaroğlu'nun TGRT'ye röportajı yalanlandı: 'Bütünüyle gerçek dışı'
MHP lideri Devlet Bahçeli, terör örgütü liderine 'resmen' statü istedi: 'Barış süreci koordinatörlüğü'
Ahmet Türk, yerine kayyım olarak atanan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun ile maç izledi