"Lağım patladı, ortalık kokuyor" CHP'den Binali Yıldırım'a tepki!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım hakkındaki iddialara ilişkin bir paylaşım yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, dün organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım hakkındaki iddialara ilişkin Binali Yıldırım'ın açıklamasını alıntılayarak, "Millet Türkiye’de test kiti ile maskeye muhtaçken beyefendinin oğlu Venezuela’ya maske, test kiti götürüyor. Yersen tabi. Lağım patladı, ortalık kokuyor." diye yazdı. 

Ne olmuştu?

Sedat Peker, YouTube kanalından yayınladığı 7'inci videosunda eski Başbakan Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın Venezuela'ya kokainin yeni rotasını belirlemek için iki kez bu ülkeye gittiğini iddia etti. 

İstanbul'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Binali Yıldırım, oğlu Erkam Yıldırım'ın Venezuela'ya kokainin yeni rotasını belirlemek için gittiği iddialarını reddetti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İmamoğlu'nun "diploma davasındaki" konuşmasının tamamı
Ekrem İmamoğlu'ndan diploma davasında çarpıcı savunma: 'Bu yazı açıkça tehdittir...'
Fatih Erbakan 'Sırada Türkiye var' diyerek çağrı yaptı!
Hedefteki reklam panolarında AKP var: Soylu dahil diğer AKP'lilerden destek geldi
Özgür Özel: 'Miraç Kandilimiz mübarek olsun'