Koronavirüse yakandığını duyurmuştu... AKP'li vekil hakkında flaş iddia: Test sonucunu beklemeden ziyaretlerde bulundu

AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Özkaya'nın Twitter hesabında paylaşılan fotoğraflarda, koronavirüse yakalanmadan bir gün önce birçok kişiye ziyarette bulunduğu görülüyor.

Milletvekili Ali Özkaya, yaptığı paylaşımda “Değerli Dostlar, Dün yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Dün itibariyle ilaçlarımızı almaya başladık ve evde istirahatteyim. Allah’a şükür genel sağlık durumum iyi" ifadelerini kullanarak koroanvirüse yakalandığını duyurdu. Özkaya'nın, son 1 hafta içerisinde 2 açılış, 2 toplantı ve 1 törene katıldığı ortaya çıktı. Özkaya, AKP'nin 24 Mart'ta gerçekleşen kongreye de katılmıştı. 

Dün MÜSİAD üyeleriyle kalabalık bir toplantı gerçekleştiren Ali Özkaya görüşmeye ilişkin fotoğrafları da sosyal medya hesabından paylaştı. Öte yandan Afyonkarahisar PTT İl Müdürü Mehmet Örsdemir, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy ve Tarım Orman İl Müdürü İbrahim Acar'ı da ziyaret eden Özkaya, Kızılay’ın sandıklı temsilciliğinin açılışının yanı sıra kentte 'Fidan Fide Hibe Destek Töreni'ne de katıldı.

Duvar'da yer alan habere göre, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise düzenlediği basın toplantısında Özkaya için bir iddiada bulundu. Ali Özkaya’nın test sonucunu beklemeden birçok kamu kurumuna ziyaret gerçekleştirdiğini belirten Mısırlıoğlu şunları söyledi:

Covid-19 testi pozitif çıkan Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’ya geçmiş olsun derken, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Sayın vekilimiz Ali Özkaya, test verdikten sonra sonuç belli olana kadar kendini izole etmesi gerekirken kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeyi uygun görüyor. Sonra testi pozitif çıkıyor. Tüm ziyaret ettiği yerlerde yakın temasa geçtiği kişiler şu anda risk altındadır. Kurallara hep birlikte uyalım.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'e 'Akın Gürlek' soruşturması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB'nin Türkiye'ye Duyduğu İhtiyaç Daha Fazladır
Bakan Fidan, İranlı Mevkidaşı Arakçi'yle Barışı Görüştü
Özgür Özel, Özkan Yalım'ın iddialarına yanıt verdi: 'İtibarsızlaştırmaya yönelik bir iş var...'
Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Akış'tan Ahmet Davutoğlu'na ağır sözler: 'Sizinle vakit kaybedecek durumda değiliz'