Kızılay'ın yardım paketlerini sahiplenmişti... AKP'li başkan şimdi de çalışmadığı kurumun fidanlarını dağıttı

Daha önce Kızılay'ın yardım paketlerini dağıtan AKP'li ilçe başkanı şimdi de hiçbir vasfı olmamasına rağmen Orman İşletme Şefliği'ne ait fidanları dağıttı.

Daha önce Kızılay yardım paketlerini sahiplenerek dağıtım yapan AKP Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, bu kez de Orman İşletme Şefliğine ait fidanları dağıttı.

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında Şirince köyünde fidan dağıtan Girbiyanoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Ormanlar milli servettir. Ülkemizin hem süsü hem de gücüdür. Orman İşletme Şefimiz, Muhtarımız ve Teşkilatımızla birlikte, Orman İşletme Şefliğimiz tarafından Şirince’de gerçekleştirilen fidan dağıtım etkinliğine katıldık" ifadelerini kullandı.

''CESEDİMİZİ ÇİĞNERSİNİZ DEMİŞTİ''

Girbiyanoğlu, geçtiğimiz günlerde gerekli izinleri almadan ilçenin belli noktalarına yerleştirdiği love Erdoğan reklamlarının Belediye yetkililerince ikinci kez kaldırılmasından sonra sosyal medya hesaplarından "Bu görselleri Selçuk Meydanlarından kaldırmak ancak cesedimizi çiğnemekle mümkün olur" paylaşımı ile büyük tepki toplamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den 'emekli aylığı' çıkışı! Gelecek haftayı işaret etti: 'O tarihi oylamada eksiksiz olacağız!'
Ekrem İmamoğlu Silivri'den emeklilere seslendi: 'Geçim derdini bitireceğiz'
Kanada'dan Trump'ı kızdıracak Çin açılımı
CHP’li Ağbaba, muhalif basın kuruluşlarına ilan vermeyen kamu kurumlarına sert tepki gösterdi: ‘Bunlar babanızın çiftliği değil’
Hakan Fidan, Kandil'in 'kalıcı adımlar atmamasını' değerlendirdi: ‘Bölgesel krizlerden istifade etmek istiyorlar’