Kılıçdaroğlu'ndan seçim kararına ilişkin ilk açıklama: Türkiye'nin seçime, değişime ihtiyacı var

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yenilenmesi kararını; “Hayırlısı olsun, Türkiye’nin buna ihtiyacı var, seçime ihtiyacı var. Değişime ihtiyacı var” sözleri ile değerlendirdi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından dördüncü kez afet bölgesine gitti. Kılıçdaroğlu'na; CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Veli Ağbaba, Grup Başkanvekili Özgür Özel ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, çadırkent ziyaretleri sırasında bir basın mensubunun sorusu üzerine milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim tarihinin resmileşmesine dair Cumhurbaşkanı kararını değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Hayırlısı olsun, Türkiye’nin buna ihtiyacı var, seçime ihtiyacı var. Değişime ihtiyacı var. Hayırlı uğurlu olsun.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel: Adayımız Ekrem İmamoğlu
Özgür Çelik'ten Tonguç Çoban'ın tutuklanmasına tepki: 'Halka hizmet etmek suç değildir!'
Özgür Özel, KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile bir araya geldi
Kabinede revizyon iddiası: Berat Albayrak ve Efkan Ala'nın ismi geçiyor
CHP'nin 2026'daki ilk mitingi için adres belli oldu