Kılıçdaroğlu'ndan SADAT'a: Be müptezeller, be çakallar, siz mi beni korkutacaksınız?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada katıldığı yayın sırasında tehdit olarak algılanan bir reklam bandının yayınlanmasını sağlayan SADAT'a yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu grup toplantısında yaptığı açıklamada TV100'de katıldığı yayın sırasında kanla bant reklamı veren SADAT'a yanıt verdi. Siyasi ilişkileri ve mafya bağlantıları nedeniyle 'paramiliter' yapı olarak yorumlanan SADAT'ın Kılıçdaroğlu'nu silahlı kişilerin görüntülerinin fotoğraflarına reklamda yer vererek tehdit ettiği iddia edilmişti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu verilen reklamı suikast tehditi olarak değerlendirirken ilk defa tehdit almadığını vurguladı. 

Kemal Kılıçdaroğlu, "Bilmedikleri bir şey var. Bay Kemal asla ve asla yolundan dönmez. Son aşamaya geldik. Silah ve suikast tehditleri. Be gafiller, be şerefsizler, be akılsızlar, be müptezeller, be çakallar siz mi beni korkutacaksınız? Sizin önünüze diz çöküp yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim. Hodri meydan. Gelin görüşelim. Allah nasip ederse yaşarsak hayatınız boyunca görüp göreceğiniz en büyük kabusunuz olmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu "Eğer bana bir şey olursa halkıma emanetimdir. 418 milyar doları siz tahsil edeceksiniz. Gençlerin, bu ülkenin doğmamış bebeklerinindir para. Her kuruşunu tahsil edeceksiniz, vasiyetimdir" dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İşte Özgür Özel'in masasındaki anket
Kadrolu itirafçı Tolgahan Erdoğan hakkında iddia: Operasyonu önceden haber verip 10 bin dolar istedi
Bahçeli'nin 'askeri hastaneler açılmalı' çağrısı TBMM'de karşılık bulmadı: AKP'den ret, MHP'de 'sessizlik'
Resul Emrah Şahan'dan Sivas Katliamı mesajı: 'Madımak Utanç Müzesi olmalı'
'İmamoğlu'yla ayrılık' iddialarına Özgür Özel'den yanıt: 'Bu üçlü Türkiye'nin kaderini değiştirecek'