Kılıçdaroğlu'na 'tatil hediyesine' Datça Belediyesi'nden yanıt: Doluyuz

Sosyal medyada bir kullanıcı, Kemal Kılıçdaroğlu'na "Datça'da 10 günlük tatil hediye edeceğini" söyledi, Datça Belediyesi "Doluyuz" yanıtını verdi.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 30 Haziran’da görülecek CHP kurultay davasına ilişkin, "Umarım mutlak butlan çıkmaz ama olursa da partimi kayyıma terk edemem. Ben kabul etmesem kayyım gelecek. Partiyi kayyıma mı bırakayım? Karardan sonra Özel ile oturur, konuşuruz" sözleri tepkilere neden olmuştu.

Bir sosyal medya kullanıcısı, "Kılıçdaroğlu bu saçmalıktan vazgeçerse kendisine şort ve güneş kremi dahil Datça'da 10 günlük yarım pansiyon tatil hediye edeceğim" diyerek hem Kılıçdaroğlu’nu hem de Datça Belediyesi’ni etiketledi.

Tweete yanıt veren Datça Belediyesi, "Maalesef doluyuz" ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İzmir'de Özgür Özel'e destek: Sana otobüs de alacağız, bina da yapacağız
AK Parti'nin Sakarya kampında emekliler için karar verildi
Böcek son ifadesinde para verdim demişti... Ümit Uysal iddiaları yalanladı
Muharrem İnce: Ben partiden ayrılmanın zorluğunu yaşadım
Çok konuşulacak kulis: Kılıçdaroğlu ekibinden 'Mehmet Uçum ve yargı arkamızda' çıkışı