KILIÇDAROĞLU, "SARAY DA GÖRSÜN DİYE YENİDEN PAYLAŞIYORUM" NOTUYLA "HALK BİLİYOR" VİDEOSU PAYLAŞTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yangın ve sel bölgelerinde CHP'li belediyelerin çalışmalarını "HalkBiliyor" etiketiyle önceden paylaştığı bir videoyu yeniden kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Afetler meselesinde muhalefet sınıfta kalmıştır” iddiasını hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Halk biliyor doğruyu zaten ama Saray da görsün diye yeniden paylaşıyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yangın ve sel bölgelerinde CHP'li belediyelerin çalışmalarını "HalkBiliyor" etiketiyle önceden paylaştığı bir videoyu yeniden kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Afetler meselesinde muhalefet sınıfta kalmıştır” iddiasını hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Halk biliyor doğruyu zaten ama Saray da görsün diye yeniden paylaşıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaklaşık 3 hafta önce TV kanallarının ortak yayınına katılmış ve CHP'li belediyelerin yangın ve sel bölgelerinde yetersiz kaldığınıöne sürerek "CHP’nin sayesinde, diyor. Yahu ne CHP’nin sayesinde? Ne yaptınız da CHP’nin sayesinde engellediniz? Acaba sizin karadan bu işlere müdahalelerde nerede itfaiyeleriniz, bunlarla müdahale etmeniz lazım. Şimdi bir yerde sel baskını var, sen sel afetinde acaba ne yaptın bunu ortaya koy, yok" demişti.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın bu açıklamasının ardından, sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yapmıştı ve videoda Erdoğan'ın bu sözlerini aktardıktan sonra yangın ve sel bölgelerinde CHP'li belediyelerin çalışmalarını içeren kesitleri "HalkBiliyor" etiketiyle paylaşmıştı.

Erdoğan’ın bugün Kahramanmaraş’ta aynı iddiayı tekrarlamasıüzerine Kılıçdaroğlu, twitter hesabından aynı videoyu yeni mesajla paylaştı. Kılıçdaroğlu, “'Afetler meselesinde muhalefet sınıfta kalmıştır" yalanını yine tekrar etmiş Erdoğan. #Halkbiliyor doğruyu zaten ama Saray da görsün diye yeniden paylaşıyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

2025 Paweł Adamowıcz Ödülü Ekrem İmamoğlu’na Verildi
CHP'li Murat Emir: "Yarın emekli zammına bin liralık artışla gelirseniz komisyon salonunu dar ederiz"
İmamoğlu’ndan AKP’nin afişlerine yanıt: Tarih ve saat verdi, yurttaşlara çağrı yaptı!
CHP'li Bağcıoğlu, milli güvenliği zayıflatan yapısal sorunu açıkladı: 'Yalnızca idari bir eksiklik değil...'
AKP’nin önerisi kabul edildi: TBMM, o kanun teklifini tamamlamak için gerekirse cuma günü de çalışacak