Kılıçdaroğlu: İsrail’den, vatandaşımızı hemen serbest bırakmasını talep ediyorum

Kılıçdaroğlu, “İsrail’den, Mescid-i Aksa'da Kur'an okuyan vatandaşımızı hemen ama hemen, amasız fakatsız serbest bırakmasını talep ediyorum. İsrail Türkiye vatandaşlarına saygı duymayı öğrenmek zorunda” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mescid-i Aksa’da Kuran okurken İsrail polisi tarafından dışarı çıkarılmak istenen ve ardından gözaltına alınan 24 yaşındaki Özgecan Mutlu’nun serbest bırakılması için İsrail yönetimine seslendi.

Kılıçdaroğlu’nun konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“İsrail’den, Mescid-i Aksa'da Kur'an okuyan vatandaşımızı hemen ama hemen, amasız fakatsız serbest bırakmasını talep ediyorum. Bu bizim ilerideki ilişkilerimizi etkileyecektir. İsrail Türkiye vatandaşlarına saygı duymayı öğrenmek zorunda.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel Bahçeli'ye yanıt verdi, Erdoğan'a çok sert 'Gazze' tepkisi
Bahçeli'den CHP'ye: Yapılan siyasi eşkıyalık, haddinizi bilin
Devlet Bahçeli: 'Hani benim püskevitim' demiştim, derinliği fark edemediler
Ekrem İmamoğlu’nun 'Evrakta Sahtecı̇lı̇k' Duruşmasındaki İfadesı̇ Tam Metnı̇
"Bir gencin devletine inanarak kurduğu emeğinin nasıl geriye doğru söküldüğünü göstermek için geldim"