Kılıçdaroğlu: Girdik siyasete, çıkmak istesen de çıkamıyorsun

Ankara OSTİM'de esnaf kahvaltısına konuk olan Kemal Kılıçdaroğlu, Demirel'in sözlerine atıfta bulunarak "siyasetin giriş kapısı var ama çıkış kapısı yok" dedi.

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, liderliği kaybettiği CHP Kurultay'dan tam 100 gün sonra, bir esnaf ziyaretinde görüntülendi.

Gazeteci Murat Yetkin, Kılıçdaroğlu bir esnafın daveti üzerine, Ankara OSTİM Sanayi Sitesi'ne kahvaltıya gittiğini aktardı.

YetkinReport'taki habere göre OSTİM’de tamirhanesi bulunan Ekrem Erol isimli vatandaş Kılıçdaroğlu’nu işyerine kahvaltıya davet etti. Kılıçdaroğlu ‘simitler benden’ diye daveti kabul ederek çalışma arkadaşları Bülent Kuşoğlu, Metin Lütfü Baydar ve Metin Işık ile birlikte OSTİM’e gitti.

Kılıçdaroğlu çevreden esnaf ve çalışanların da katıldığı çay sohbetine, Siyasetin giriş kapısı var, ama çıkış kapısı yoktur’ sözleriyle başladı ve şöyle sürdürdü:

‘Girdik siyasete, tamam. Çıkmak istesen de çıkamıyorsun. Her halükârda ilgilenmek zorundasın. Memleketin dünya kadar sorunu var; ilgilenmek zorundasın. Görüş beyan etmesen bile bakmak, öğrenmek, konuşmak, dinlemek zorundasın. Vatandaşın derdi nedir, ne değildir? Çünkü değişiyor… Ortam değişiyor, dertler değişiyor, insanlar değişiyor. Bu değişimi siyasetçinin izlemesi lazım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Bülent Arınç'tan Bahçeli'ye eleştiriler: Demirtaş ve Kavala'yı ziyaret edeceğini duyurdu
CHP'li vekillerden Bakan Bolat'a kepenk kapatma ve uyuşturucuyla mücadele tepkisi
Ahmet Özer: Barışa kavuşma arzumuz demir parmaklıkları aşan bir güçtür
Erkan Baş: AİHM ve Anayasa Mahkemesi kararları amasız, fakatsız uygulanmalı
Mahkeme “kayyıma devam” dedi: CHP’nin İstanbul itirazı reddedildi