Kemal Kılıçdaroğlu 'muhafazakâr kadınlara' seslendi: 'Kazanım ve özgürlüklerinizin yok edilmesine izin vermeyeceğiz'

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, muhafazakar kadınlara 'Kazanım ve özgürlüklerinizin yok edilmesine izin vermeyeceğiz' diye seslendi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda muhafazakar genç kadınlara seslenerek çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, yaptığı çağrıda 'Kazanım ve özgürlüklerinizin yok edilmesine izin vermeyeceğiz' diye seslendi.

'Onlar en baskıcı olanı yanlarına çektiler'

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Muhafazakâr genç kadınlara seslenmek istiyorum. Biz baskıcı olan her şeyden arındık, demokratikleştik. Onlar en baskıcı olanı yanlarına çektiler. Kadına şiddetin önlenmesi kanununa savaş açanı ittifak ortağı yaptılar. Kazanım ve özgürlüklerinizin yok edilmesine izin vermeyeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel: Adayımız Ekrem İmamoğlu
Özgür Çelik'ten Tonguç Çoban'ın tutuklanmasına tepki: 'Halka hizmet etmek suç değildir!'
Özgür Özel, KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile bir araya geldi
Kabinede revizyon iddiası: Berat Albayrak ve Efkan Ala'nın ismi geçiyor
CHP'nin 2026'daki ilk mitingi için adres belli oldu