Kemal Kılıçdaroğlu: '83 yaşında bir kişiye bu zulüm neden yapılır?'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Emekli Orgeneral Çetin Doğan’ın saygıdeğer eşi Nilgün Hanım ile görüştüm. Çetin Bey’in sağlık durumu hakkında bilgi aldım. 83 yaşında bir kişiye bu zulüm neden yapılır?" açıklamasında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Şubat davası kapsamında tutuklanan 83 yaşındaki emekli Orgeneral Çetin Doğan’ın sağlık durumu hakkında bilgi almak için eşi Nilgün Doğan ile görüştüğünü açıkladı.

Kılıçdaroğlu, “83 yaşında bir kişiye bu zulüm neden yapılır? Neden ısrarla cezaevinde, tek kişilik hücrede tutulur? Buna hangi ahlak, hangi vicdan izin verir” dedi.

'Buna hangi ahlak, hangi vicdan izin verir!'

Kılıçdaroğlu’nun Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Emekli Orgeneral Çetin Doğan’ın saygıdeğer eşi Nilgün Hanım ile görüştüm. Çetin Bey’in sağlık durumu hakkında bilgi aldım. 83 yaşında bir kişiye bu zulüm neden yapılır? Neden ısrarla cezaevinde, tek kişilik hücrede tutulur? Buna hangi ahlak, hangi vicdan izin verir!”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Çelik: 'Hediye telefon' iddiası iftira
Özgür Özel'den 'Yozgat' açıklaması: Yozgat haksızlığa karşı susmayınca etmedik hakaret bırakmadılar
Bahçeli: ‘Yakın vadede silahlar gömülüp demokratik siyasetin perdesi açılacaktır’
Eski Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'a ev hapsi verildi
Pervin Buldan: Abdullah Öcalan ile görüşme oldukça verimli geçti