Kastamonu'da asılan '256 kağadın yarısını nittiniz?' afişi de iktidarı rahatsız etti! İtfaiye araçları CHP binasına yetişemeyince afişleri sökmek için yeni araç istendi!

CHP Kastamonu'ya asılan "256 kağadın yarısını nittiniz?" afişini indirmek için gelen itfaiye aracı binaya yetişemeyince yeni araç istendi. CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, çektiği videoda "Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz" dedi.

Kastamonu CHP'ye asılan "256 kağadın yarısını nittiniz?" afişini indirmek için gelen itfaiye aracı binaya yetişemeyince yeni araç istendi. CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, çektiği videoda "Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz" dedi.

Merkez Bankası'nda rezervlerin azalmasına dikkat çekmek için tüm Türkiye'de CHP tarafından astırılan "128 milyar dolar nerede?" afişlerinin kaldırılması sonrası Kastamonu'da asılan yeni afiş de AKP'nin hoşuna gitmedi. 

Kastamonu itfaiyesi, CHP il binasındaki "128 milyar dolar nerede?" yazan afişleri indirmesi bir araç görevlendirdi. Ancak araç il binasına yetişemeyince yeni bir araç gelmesi istendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den 'emekli aylığı' çıkışı! Gelecek haftayı işaret etti: 'O tarihi oylamada eksiksiz olacağız!'
Ekrem İmamoğlu Silivri'den emeklilere seslendi: 'Geçim derdini bitireceğiz'
Kanada'dan Trump'ı kızdıracak Çin açılımı
CHP’li Ağbaba, muhalif basın kuruluşlarına ilan vermeyen kamu kurumlarına sert tepki gösterdi: ‘Bunlar babanızın çiftliği değil’
Hakan Fidan, Kandil'in 'kalıcı adımlar atmamasını' değerlendirdi: ‘Bölgesel krizlerden istifade etmek istiyorlar’