Kastamonu'da '256 kağadın yarısını nittiniz?' afişi asılmıştı... Afişler kaldırıldı, hiçbir yere asılamayacağına hükmedildi!

CHP Kastamonu İl Başkanlığı'nın "128 milyar dolar nerede?" afişlerinin kaldırılması üzerine astığı "256 kağadın yarısını nittiniz?" afişleri toplatıldı. Valilik, "128 milyar dolar nerede?" afişlerini çağrıştırdığı için kentin hiçbir yerine asılamayacağına hükmetti.

Gerçek Gündem'in haberine göre Kastamonu CHP'nin "128 milyar dolar nerede?" afişlerinin kaldırılması üzerine astığı "256 kağadın yarısını nittiniz?" afişleri toplatıldı. Valilik, söz konusu afişlerin "128 milyar dolar nerede?" afişlerini çağrıştırdığı için kentin hiçbir yerine asılamayacağına hükmetti.

Gazeteci Barış Yarkadaş'ın sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu bilgileri verdi:

"Kastamonu Valiliği, "256 milyar kağadın yarısını nettiniz?" yazan CHP'nin pankartının, "128 milyar dolar nerede?" pankartını çağrıştırdığı gerekçesiyle yasakladı ve kentin hiçbir noktasına asılamayacağına "hükmetti." Her an her dakika yeni bir suç isnadına şahit oluyoruz."

Yarkadaş, itfaiye araçlarının afişleri sökmesini şu sözlerle duyurdu:

"Ve Kastamonu Valiliği başardı! Az önce gönderdikleri itfaiye aracının merdivenleri binaya yetişmeyince yenisi yollandı. Daha uzun merdiveni olan itfaiye aracı pankartı indirdi. CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin ile Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak da durumu kayda geçirdi."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den 'emekli aylığı' çıkışı! Gelecek haftayı işaret etti: 'O tarihi oylamada eksiksiz olacağız!'
Ekrem İmamoğlu Silivri'den emeklilere seslendi: 'Geçim derdini bitireceğiz'
Kanada'dan Trump'ı kızdıracak Çin açılımı
CHP’li Ağbaba, muhalif basın kuruluşlarına ilan vermeyen kamu kurumlarına sert tepki gösterdi: ‘Bunlar babanızın çiftliği değil’
Hakan Fidan, Kandil'in 'kalıcı adımlar atmamasını' değerlendirdi: ‘Bölgesel krizlerden istifade etmek istiyorlar’