Jandarma komutanına küfür etmişti: AKP'li aday ihraç ediliyor

Niğde'nin Hacıabdullah beldesinde AKP'den belediye başkan adayı gösterilen Babaoğlan Altun'un, jandarma komutanına küfür etmesinin ardından partiden kesin ihracı için sürecin başlatıldığı açıklandı.

Niğde'nin Hacıabdullah beldesinden belediye başkanı adayı gösterilen AKP'li Babaoğlan Altun, belde sakinlerini bir mekana toplayıp konuşma yaptı.

Altun'un propaganda konuşması bir sosyal medya uygulamasından canlı olarak yayınlandı.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz’ın haberine göre, elinde mikrofon olan ve ayağa kalkan Babaoğlan Altun, konuşması sırasında jandarma komutanına "O.... ç....." dedi.

Toplantıya katıların bu ifadeye tepki göstermesi üzerine Altun, "Hak etti" dedi.

Altun'un ettiği küfürün ardından AKP Niğde İl Başkanlığı, disiplin soruşturması başlattı. İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada "AK Parti Hacıabdullah Belde Belediye Başkan Adayımız B.A.’un, İstanbul’da bir dernek toplantısında iken sarf ettiği sözler nedeniyle 23.02.2024 tarihinde disiplin soruşturması başlatılarak partimizden kesin ihraç için süreç başlatılmıştır" denildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Ekrem İmamoğlu’nun 'Evrakta Sahtecı̇lı̇k' Duruşmasındaki İfadesı̇ Tam Metnı̇
"Bir gencin devletine inanarak kurduğu emeğinin nasıl geriye doğru söküldüğünü göstermek için geldim"
Meloni’den Trump’ın Gazze planına 'evet' sinyali
CHP'den emekliler için yeni hamle
Dilek Kaya İmamoğlu'ndan Adalet Bakanlığı'na çağrı