İYİ Partili Erhan Usta’dan imalı TRT paylaşımı!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, TRT’de peş peşe yapılan hataların ardından “İlan: TRT’de çalıştırılmak üzere okuma-yazma bilen eleman aranıyor!” paylaşımında bulundu.

 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, TRT’de peş peşe yapılan hataların ardından “İlan: TRT’de çalıştırılmak üzere okuma-yazma bilen eleman aranıyor!” paylaşımında bulundu.

TRT, son dönemde yaptığı önemli hatalarla gündemden düşmüyor.

Daha önce 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı ‘Cumhuriyet Bayramı’ olarak servis eden TRT, daha sonra alt KJ skandallarıyla gündeme geldi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan için ‘Bakar Akar’ ifadesi kullanırken, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki savaş için de “Azerbaycan sivillere saldırıyor” KJ’si atıldı.

TRT, son olarak da 10 Kasım’da Anıtkabir yerine ‘Atanıtkabir’ ifadesi ile bir başka skandalda bulundu.

İYİ PARTİLİ ERHAN USTA’DAN İMALI PAYLAŞIM

Tüm bu gelişmelerin üzerine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, sosyal medya hesabından TRT’deki hatalara ilişkin bir paylaşımda bulundu.

Usta, şu ifadeleri kullandı:

İlan: TRT’de çalıştırılmak üzere okuma-yazma bilen eleman aranıyor!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Rusya'dan alınan S-400'ler üçüncü bir ülkeye satılıyor!
Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: Kardeşim sen kendin yapmışsın sözleşmeyi
Erdoğan'dan 'F-35' ve 'S-400' sorusuna yanıt: 'Bizi izlemeye devam edin'
İddia: Kılıçdaroğlu yönetimi, Özgür Özel'i destekleyen 4 il başkanını daha görevden alacak
Müslim Sarı'dan İBB davasında tahliye edilen İnan Güney açıklaması