İyi Parti Genel İdare Kurulu üyesi Kayaalp: 3. aday şart oldu

İyi Parti'de Altılı Masa toplantısından sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığna yönelik itirazları sürüyor.

İyi Parti Genel İdare Kurulu üyesi Tamer Kayaalp, Altılı Masa toplantısından sonra yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanlığı seçiminde 3. bir adayın şart olduğunu savundu.

İyi Parti GİK Üyesi Kayaalp, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Seçmeni Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasına sıkıştırmamak için 3. Aday şart oldu. 2. tura çıkan seçimi kazanır. Yoksa bir 5 sene daha ah vah eder gezeriz” ifadelerini kullandı.

Kayaalp ayrıca "CHP’liler dışında Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağına inanan bir kişi görmedim sokakta" ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel Bahçeli'ye yanıt verdi, Erdoğan'a çok sert 'Gazze' tepkisi
Bahçeli'den CHP'ye: Yapılan siyasi eşkıyalık, haddinizi bilin
Devlet Bahçeli: 'Hani benim püskevitim' demiştim, derinliği fark edemediler
Ekrem İmamoğlu’nun 'Evrakta Sahtecı̇lı̇k' Duruşmasındaki İfadesı̇ Tam Metnı̇
"Bir gencin devletine inanarak kurduğu emeğinin nasıl geriye doğru söküldüğünü göstermek için geldim"