İstifa iddiası vardı! Bakanlık'tan dikkat çeken "Süleyman Soylu" paylaşımı!

AKP eski milletvekili Feyzi İşbaşaran'ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa ettiğini iddia etmesinin ardından İçişleri Bakanlığı'nın Twitter hesabından dikkat çekici bir paylaşım yapıldı.

AKP eski milletvekili Feyzi İşbaşaran'ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa ettiğini öne sürmesi, sosyal medyanın gündemine otururken İçişleri Bakanlığı'nın Twitter hesabından dikkat çekici bir paylaşım yapıldı.

Bakanlığa ait Twitter hesabından, Bakan Süleyman Soylu'nun fotoğrafının da bulunduğu bir paylaşım yapılarak, "Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'nun başkanlığında Bakanlığımızda, Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştiriliyor" ifadelerine yer verildi.

NE OLMUŞTU?

AKP eski milletvekili Feyzi İşbaşaran, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa ettiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise bakanlık için Devlet Bahçeli’ye iki isim önerdiğini öne sürmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Akış'tan Ahmet Davutoğlu'na ağır sözler: 'Sizinle vakit kaybedecek durumda değiliz'
DEM Partili Oluç: 'Sürecin ritim yakalaması açısından umuyoruz adımlar atılacak'
CHP'li il belediye başkanları toplantısının yeri ve tarihi belli oldu
Erdoğan'ı üzecek sonuç: CHP birinci parti, ikinci turda muhalefet adayları önde
CHP'li Günaydın 'belge' ile seslendi: 'Kumpaslarınız elinize yüzünüze bulaşıyor!'