İsrail Gazze Şeridi’ni ve Lübnan sınırını vurdu: "Hamas askeri yetkilisi öldürüldü"

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Lübnan sınırından sızma girişiminde bulunanların vurulduğu anları yayınladı. İsrail Hava Kuvvetleri ise Gazze Şeridi'nde yapılan bombardımanın görüntülerini paylaştı.

İsrail Savunma Kuvvetleri, IDF'ten yapılan açıklamada, "IDF, Lübnan topraklarından bir terör hücresinin sızma girişimini engelledi. Kısa bir süre önce IDF, Lübnan topraklarından sınır çitine yaklaştığı ve bomba yerleştirdiği tespit edilen bir terörist ekibin sızma girişimini engelledi. Dört terörist öldürüldü" denildi.

"Hamas askeri yetkilisi öldürüldü"

İsrail Hava Kuvvetleri ise "İsrail Hava Kuvvetleri savaş uçakları Hamas terör örgütü karargahını vurdu ve bir Hamas askeri yetkilisini öldürdü.

Ayrıca, Hamas terör örgütü tarafından Gazze Şeridi'ndeki terör faaliyetlerini finanse etmek için kullanılan bir bankayı da vurdu" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AKP’li milletvekilin madenine çevreyi kirlettiği için bir para cezası daha
Ekrem İmamoğlu'ndan 'Demirtaş' ve 'Yüksekdağ' çağrısı: 'Tahliyeleri bir an evvel gerçekleşmelidir'
CHP lideri Özel'den gazetecilere operasyona ilk tepki
Mitingin ardından jet soruşturma! Özgür Özel'den ilk açıklama: 'Hayvanlara hakaret olmasın diye bir daha söylemiyorum'
Bülent Arınç'tan Bahçeli'ye eleştiriler: Demirtaş ve Kavala'yı ziyaret edeceğini duyurdu