İsmail Küçükkaya: Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurmayları, iki belediye başkanının yardımcılığa sıcak baktığını söylediler

Gazeteci İsmail Küçükkaya Ankara'da yaşananlara ilişkin CHP Genel Başkanı'nın kurmaylarıyla yaptığı görüşmeleri aktardı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkıp sert eleştiriler yöneltmesinin ardından Millet İttifakı'nda yaşanan krizde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Akşener masaya eleştirilerini yönelttiği basın toplantısında ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a adaylık çağrısı yapmıştı.

İki başkan da sosyal medya paylaşımlarında Kılıçdaroğlu’nun yanında olduklarını belirtmişti. Başkanların Akşener’i ikna turu yapacağı belirtilmiş ancak bu görüşmeler dün yapılmamıştı.

Bugün ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan İYİ Parti'de açıklama yapıldı. İki belediye başkanı Akşener'le görüştüklerini ve İYi Parti liderinin bu görüşleri değerlendireceği duyurdu.

İsmail Küçükkaya “Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurmayları, Genel Başkan’ın iki belediye başkanının cumhurbaşkanı yardımcılığına sıcak baktığını söylediler.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İşte Özgür Özel'in masasındaki anket
Kadrolu itirafçı Tolgahan Erdoğan hakkında iddia: Operasyonu önceden haber verip 10 bin dolar istedi
Bahçeli'nin 'askeri hastaneler açılmalı' çağrısı TBMM'de karşılık bulmadı: AKP'den ret, MHP'de 'sessizlik'
Resul Emrah Şahan'dan Sivas Katliamı mesajı: 'Madımak Utanç Müzesi olmalı'
'İmamoğlu'yla ayrılık' iddialarına Özgür Özel'den yanıt: 'Bu üçlü Türkiye'nin kaderini değiştirecek'