İrfan Değirmenci, TİP'in Çankaya adayı oldu

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Ankara'nın Çankaya ilçesi için gazeteci İrfan Değirmenci'yi aday gösterdi. Kısa süre önce Halk TV'den ayrılan Değirmenci genel seçimlerde de TİP'in İzmir milletvekili adayı olmuştu.

TİP, sosyal medya hesabından İrfan Değirmenci'nin adaylığını duyurdu.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Yıllarca her türlü rantı, talanı, yolsuzluğu konuşup gündeme taşıdı; şimdi Çankaya’da eşitlikten, özgürlükten, değişimden yana bir belediyeciliği konuşacak! Çankaya Belediye Başkan Adayımız İrfan Değirmenci!"

İrfan Değirmenci daha önce TİP'in İzmir Milletvekili adayı olmuş, ancak seçilememişti. Değirmenci geçtiğimiz hafta da Halk TV ekranlarına veda etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Ekrem İmamoğlu’nun 'Evrakta Sahtecı̇lı̇k' Duruşmasındaki İfadesı̇ Tam Metnı̇
"Bir gencin devletine inanarak kurduğu emeğinin nasıl geriye doğru söküldüğünü göstermek için geldim"
Meloni’den Trump’ın Gazze planına 'evet' sinyali
CHP'den emekliler için yeni hamle
Dilek Kaya İmamoğlu'ndan Adalet Bakanlığı'na çağrı