İmamoğlu oyunu kullandı, açıklamasını 'Her şey çok güzel olacak' diyerek bitirdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte oyunu kullandı. İmamoğlu oy işleminin ardından yaptığı açıklamada"

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için oy kullanma işlemleri sürüyor. 

İMAMOĞLU OYUNU KULLANDI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte İstanbul Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde oyunu kullandı.

Oy kullanmasının ardından İmamoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu, "Memleketimiz için hayırlı olsun. Cumhuriyetimizin 100. yılında hayırlı ve uğurlu olmasını istiyorum. Memleketimizin huzura, kardeşliğe, birbirine güzel bakmaya çok ihtiyacı var. Bunu başarabileceğimiz birbirimize asla ön yargılarla bakmayacağımız, birbirimizi sevdiğimiz bir toplum olmamız lazım. Seçimin sonuçları güçlü bir demokrasiyi ülkemize getirmesini, siyasetin millete hizmet aracı olmasını diliyorum. Kalbimde çok fazla şey var. Ama bugün seçim günü. Sandıkta görev alan herkese minnet duyuyorum. Her şey çok güzel olacak" diye konuştu.

ANKARA'YA GİDİYOR 

İmamoğlu ayrıca Ankara gideceğini ve seçimleri liderlerle birlikte takip edeceğini de söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel Bahçeli'ye yanıt verdi, Erdoğan'a çok sert 'Gazze' tepkisi
Bahçeli'den CHP'ye: Yapılan siyasi eşkıyalık, haddinizi bilin
Devlet Bahçeli: 'Hani benim püskevitim' demiştim, derinliği fark edemediler
Ekrem İmamoğlu’nun 'Evrakta Sahtecı̇lı̇k' Duruşmasındaki İfadesı̇ Tam Metnı̇
"Bir gencin devletine inanarak kurduğu emeğinin nasıl geriye doğru söküldüğünü göstermek için geldim"