İmamoğlu: İstanbul’a yoğun hizmet trafiğimiz artarak sürecek

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seçimlerin ikinci tura kalmasından sonra İstanbul'a dönerek İBB yönetimiyle İstanbul toplantısı gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 14 Mayıs seçimlerini Ankara'da CHP Genel Merkezi'nde takip etti. Gece boyu seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulunan İmamoğlu sabah saatlerinde İstanbul'a geçti.

İBB başkanı sabah rutin İstanbul toplantısı yaptıklarını duyurarak "Ankara’da sabaha kadar sürdürdüğümüz siyasi mücadelenin ardından, İstanbul’da rutin İBB yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. İstanbul için kısa, orta ve uzun vadeli planlarımızı ele aldık. İstanbul’a yoğun hizmet trafiğimiz artarak sürecek." ifadeleri kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel Bahçeli'ye yanıt verdi, Erdoğan'a çok sert 'Gazze' tepkisi
Bahçeli'den CHP'ye: Yapılan siyasi eşkıyalık, haddinizi bilin
Devlet Bahçeli: 'Hani benim püskevitim' demiştim, derinliği fark edemediler
Ekrem İmamoğlu’nun 'Evrakta Sahtecı̇lı̇k' Duruşmasındaki İfadesı̇ Tam Metnı̇
"Bir gencin devletine inanarak kurduğu emeğinin nasıl geriye doğru söküldüğünü göstermek için geldim"