İmamoğlu Ankara'ya gidiyor: 27 Şubat'ta partililere seslenecek

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı belirleyeceği ön seçim için başvuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için geri sayım başladı. Buna göre İmamoğlu, perşembe günü parti genel merkezinde partililere seslenecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Cumhurbaşkanlığı seçimi için kolları sıvadı.

Cumhurbaşkanı adayının belirleneceği ön seçimde aday olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 27 Şubat'ta Ankara'da partililere hitap etmesi bekleniyor. 

CHP, 23 Mart günü cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere ön seçime gidiyor. 116 milletvekilinin ön seçime girmesi için imza verdiği TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 21 Şubat Cuma günü avukatı aracılığıyla ön seçime katılmak üzere başvuru yaptı.

ANKARA'YA GİDİYOR

İmamoğlu’nun 27 Şubat Perşembe günü, Ankara’ya gelerek düzenlenecek toplantıda adaylığını açıklaması ve partililere hitap etmesi bekleniyor.

Lansmanın CHP Genel Merkezi’ndeki 600 kişilik salonda gerçekleşeceği öğrenildi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İmamoğlu’ndan Mahkemede Tahliye Talebi: “Sıfır Delil, Sonsuz Mağduriyet”
1 Mayıs’ta hangi sendika nerede toplanacak?
CHP Genel Merkezi'ne '1 Mayıs' afişi asıldı: 'Ya onurlu bir yaşam, ya bu kara düzen'
Valilik açıkladı: İktidarın İstanbul'daki 1 Mayıs yasakları belli oldu
Özgür Özel, Journal of Democracy için yazdı: "Bu yoldan geri dönmeyeceğiz"