İddia: Kılıçdaroğlu geri dönse İmamoğlu ve Akpolat’ı ihraç edecekti

İktidara yakın TGRT’de konuşan gazeteci Fatih Atik, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Silivri ziyaretinde İmamoğlu ve Akpolat’ı özellikle es geçtiğini öne sürerek, “Geri dönseydi ikisini de partiden ihraç edecekti” dedi.

İktidara yakın TGRT kanalında gazeteci Fatih Atik, konuk olduğu “Medya Kritik” programında CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştirdiği Silivri ziyaretine ilişkin dikkat çekici bir iddia ortaya attı.

Atik, Kılıçdaroğlu’nun ziyaret programında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın bulunmamasının siyasi kulislerde hareketliliğe yol açtığını ifade etti.

Fatih Atik, Kılıçdaroğlu’nun Silivri ziyaretinde bu iki ismi özellikle es geçmesinin önemli bir gösterge olduğunu belirtti.

Atik, bunun Kılıçdaroğlu’nun net bir siyasi tavra yöneldiği anlamına geldiğini öne sürdü.

Atik’e göre, Kılıçdaroğlu genel başkanlığa geri dönseydi sert adımlar atacaktı. Atik, “Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ile birlikte Rıza Akpolat’ı da ziyaret etmedi. Kemal Bey geri gelseydi İmamoğlu ve Akpolat’ı ihraç edecekti. ‘Aklanıp gelin’ diyecekti” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İmamoğlu’ndan Mahkemede Tahliye Talebi: “Sıfır Delil, Sonsuz Mağduriyet”
1 Mayıs’ta hangi sendika nerede toplanacak?
CHP Genel Merkezi'ne '1 Mayıs' afişi asıldı: 'Ya onurlu bir yaşam, ya bu kara düzen'
Valilik açıkladı: İktidarın İstanbul'daki 1 Mayıs yasakları belli oldu
Özgür Özel, Journal of Democracy için yazdı: "Bu yoldan geri dönmeyeceğiz"