İBB'ye düzenlenen yeni operasyona CHP'den ilk tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, CHP'li belediyelere yönelik 5. dalga operasyona tepki göstererek, 19 Mart'tan bu yana kamuoyunu tatmin edecek bir suç unsurunun bulunmadığını kaydetti. Bulut, "Halkımızın teveccühünü kazanmış belediye başkanlarımız hakkında 'çamur at izi kalsın' kabilinden yapılan bu operasyon da milletimizin vicdanından dönecektir" ifadelerini kullandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP’li belediyelere yönelik yürütülen 4 ayrı soruşturma kapsamında başlatılan operasyonlar devam ediyor. Son olarak yürütülen soruşturmayla birlikte sabah saatlerinde toplam 47 kişi hakkında arama, el koyma ve gözaltı kararı alındığı bildirildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla operasyona tepki gösterdi.

'BU OPERASYON DA MİLLETİMİZİN VİCDANINDAN DÖNECEKTİR'

Bulut, şunları kaydetti:

"19 Mart'tan bu yana belediyelerimizde kamuoyunu tatmin edecek bir suç unsuru bulamayanlar, yeni suçlar icat etmek, yeni iftiralar atmak için yeni bir operasyona yelteniyor.

İnanıyoruz ki halkımızın teveccühünü kazanmış belediye başkanlarımız hakkında 'çamur at izi kalsın' kabilinden yapılan bu operasyon da milletimizin vicdanından dönecektir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İmamoğlu’ndan Mahkemede Tahliye Talebi: “Sıfır Delil, Sonsuz Mağduriyet”
1 Mayıs’ta hangi sendika nerede toplanacak?
CHP Genel Merkezi'ne '1 Mayıs' afişi asıldı: 'Ya onurlu bir yaşam, ya bu kara düzen'
Valilik açıkladı: İktidarın İstanbul'daki 1 Mayıs yasakları belli oldu
Özgür Özel, Journal of Democracy için yazdı: "Bu yoldan geri dönmeyeceğiz"