İBB Sözcüsü Ongun yanıtladı: 'Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?'

İBB Sözcüsü Murat Ongun'a "Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?" diye soruldu. Ongun, soruyu yanıtladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun Haber Global'de Buket Aydın ile Yüz Yüze programının konuğu oldu. 

Siyasete girmeyi düşünmediğinin söyleyen Ongun, 'Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?' sorusunun muhatabı olmadığını da ekledi. Murat Ongun, "Ancak gönlümde yatan aday Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu" dedi.

Kendisine yöneltilen "Kar yağarken neden tatilini iptal etmedi?" eleştirilerine de yanıt veren Ongun, yurt dışında yaptığı tatilin Uludağ'daki tatilden daha ucuz olduğunu söyledi.

Ongun, "Ucuz olsun diye 7-8 ay öncesinden rezervasyon yaptırmıştım. Nereden bilebilirim İstanbul'a kar yağacağını. Eşim ve iki çocuğumla gittim" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP lideri Özgür Özel'den 'AKP' sitesi duyurusu: 'Satmaya kalktıklarında hepsini duyuracağız'
İmamoğlu bu sözlerle anlattı: 'Çok çarpıcı bir şey yaşadım...'
Kemal Kılıçdaroğlu'nun TGRT'ye röportajı yalanlandı: 'Bütünüyle gerçek dışı'
MHP lideri Devlet Bahçeli, terör örgütü liderine 'resmen' statü istedi: 'Barış süreci koordinatörlüğü'
Ahmet Türk, yerine kayyım olarak atanan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun ile maç izledi