İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan Yahya Üstün'e suç duyurusu

İstanbul son yılların en yoğun kar yağışına teslim olurken İBB Sözcüsü Murat Ongun'un Cenevre'de olması tartışma konusu olmuş; Ongun, sert şekilde eleştirilmişti. THY’nin Basın Müşaviri Yahya Üstün'ün Ongun'un seyahat bilgilerini medyaya servis ettiği iddia edildi.

Türk Hava Yolları'nın 41 ayrı şirkette 41 yönetim kurulu üyeliği bulunan Basın Müşaviri Yahya Üstün'ün İBB Sözcüsü Murat Ongun'un seyahat bilgileri medyaya servis ettiği iddia edildi. 

Konuyla ilgili Cumhuriyet'e konuşan Murat Ongun, "Bu bilgilerin deşifre edilmesi özel hayatın ihlalidir" dedi. Cenevre uçuşu için suç duyurusunda bulunacağını dile getiren Ongun, bu durum için de ayrıca suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. 

"Bu bilgiyi nereden biliyor olabilir"

Cumhuriyet ile dönüş bilgisini de paylaşan Ongun, sosyal medyada bütün bilgilerinin servis edilmesine sert tepki gösterdi. Ongun, "Mert Armağan adlı kişi bu bilgiyi nereden biliyor olabilir. Evet 2 Şubat'ta THY ile döneceğim" dedi.

"Daha önce de benim tüm uçuş bilgilerime baktırdı"

İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık da konuya ilişkin olarak Yahya Üstün'ün daha önce bütün uçuş bilgilerine baktırdığını dile getirerek, "Daha önce de benim tüm uçuş bilgilerime baktırdı, bedava bilet alıp almadığımı kontrol ettirdi ama bir tane almadım ömrüm boyunca" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan eski danışmanına sosyal medyadan paylaşım yapma demiş: Dikkate alınmıyorum çıkışı...
Bahçeli 'Makama dönmeli' çağrısı yapmıştı... İçişleri Bakanlığı'ndan Ahmet Türk kararı
Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit görevden uzaklaştırıldı
Gökhan Günaydın'dan Sincan Cezaevi önünden tepki: 'İnsanlara zulüm ediyorsunuz'
Saadet ile Yeniden Refah partisi anlaştı: Yeni ittifak açıklandı