Hulusi Akar'dan Kabil'deki Türk askerleriyle ilgili açıklama!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk askerinin Afganistan'ın başkenti Kabil'den döneceğini açıkladı. Akar, "İntikali en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Afganistan'da kendisine verilen görevi başarıyla yerine getirmenin gururuyla Mehmetçiğin Afganistan'dan tahliyesine başlandığını belirterek, "İntikal faaliyetlerini en kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Bakan Akar, Türk askerinin Afganistan'dan tahliyesine ilişkin açıklama yaptı. Akar, Afganistan'da kendisine verilen görevi başarıyla yerine getirmenin gururuyla Türk askerinin Afganistan'dan tahliyesine başlandığını dile getirdi.

Akar, şunları söyledi:

"Havaalanında olağandışı yoğunluğa ve şartlara rağmen önemli bir aksaklık olmadan TSK personeli planın aksaksız uygulanması için her türlü gayreti göstermektedir. Faaliyetlerimize sağladıkları destekten dolayı dost ve kardeş Pakistan ve Tacikistan ile bölgede beraber çalıştığımız müttefiklerimize teşekkür ediyoruz. Dışişleri Bakanlığı ve ilgili kurumlarla koordineli olarak, faaliyetlerimiz mevcut tahliye planlarımız çerçevesinde devam etmektedir."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Akış'tan Ahmet Davutoğlu'na ağır sözler: 'Sizinle vakit kaybedecek durumda değiliz'
DEM Partili Oluç: 'Sürecin ritim yakalaması açısından umuyoruz adımlar atılacak'
CHP'li il belediye başkanları toplantısının yeri ve tarihi belli oldu
Erdoğan'ı üzecek sonuç: CHP birinci parti, ikinci turda muhalefet adayları önde
CHP'li Günaydın 'belge' ile seslendi: 'Kumpaslarınız elinize yüzünüze bulaşıyor!'