Hafize Gaye Erkan, ABD'de Erdoğan'ı karşıladı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ı ABD'de ziyaretinde karşılayanların arasında eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan da yer aldı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79'uncu Genel Kurulu'na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'nin New York şehrine gitti.

Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile beraber Türkevi’ni de ziyaret etti. Türkevi’nde Erdoğan'ı karşılayanlar arasında eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın da yer alması dikkat çekti.

Türkiye'nin ilk kadın Merkez Bankası Başkanı olarak 8 Haziran 2023'te göreve başlayan Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz şubat ayında görevden affını isteyerek istifa etmişti.

Erdoğan’ın BM 79’uncu Genel Kurulu çalışmalarını, 25 Eylül akşamının geç saatlerine kadar sürdüreceği ve yoğun bir diplomasi trafiği içinde olacağı ifade ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan'dan Trump'a 'Gazze' teşekkürü!
Ahmet Özer hakkında 15 yıla kadar hapis talebi... CHP'den ilk tepki!
MHP'ye yakın yayın organı duyurdu: 'Bahçeli önemli açıklamalarda bulunacak'
Ahmet Özer 'Kent Uzlaşısı' davasında 3. kez hakim karşısında: Savcıdan 15 yıla kadar hapis talebi
Ahmet Özer’in 15 yıla kadar hapsini istendi... Avukat kızı Seraf Özer: 'Bu mütalaa barış sürecinin tamamen ruhuna aykırıdır'