Gürcistan Başbakan Yardımcısı Zalkaliani, Türkiye'ye geliyor

DIŞİŞLERİ Bakanlığı, Gürcistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı David Zalkaliani'nin, yarın Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacağını duyurdu.

DIŞİŞLERİ Bakanlığı, Gürcistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı David Zalkaliani'nin, yarın Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacağını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Gürcistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı David Zalkaliani, Sayın Bakanımızın davetine icabetle ülkemize resmi ziyarette bulunacaktır. Ziyaret sırasında stratejik ortağımız Gürcistan ile ikili ilişkilerimizin daha da güçlendirilmesi imkanları ele alınacak, güncel bölgesel konular hakkında görüş alışverişinde bulunulacaktır" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Mansur Yavaş: Operasyonlar devam edecek, belli
Özgür Özel'den 'emekli aylığı' çıkışı! Gelecek haftayı işaret etti: 'O tarihi oylamada eksiksiz olacağız!'
Ekrem İmamoğlu Silivri'den emeklilere seslendi: 'Geçim derdini bitireceğiz'
Kanada'dan Trump'ı kızdıracak Çin açılımı
CHP’li Ağbaba, muhalif basın kuruluşlarına ilan vermeyen kamu kurumlarına sert tepki gösterdi: ‘Bunlar babanızın çiftliği değil’