Gürcistan Başbakan Yardımcısı Zalkaliani, Türkiye'ye geliyor

DIŞİŞLERİ Bakanlığı, Gürcistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı David Zalkaliani'nin, yarın Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacağını duyurdu.

DIŞİŞLERİ Bakanlığı, Gürcistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı David Zalkaliani'nin, yarın Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacağını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Gürcistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı David Zalkaliani, Sayın Bakanımızın davetine icabetle ülkemize resmi ziyarette bulunacaktır. Ziyaret sırasında stratejik ortağımız Gürcistan ile ikili ilişkilerimizin daha da güçlendirilmesi imkanları ele alınacak, güncel bölgesel konular hakkında görüş alışverişinde bulunulacaktır" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İmamoğlu: İftiraname çökmüştür, tarihin çöplüğünde hak ettiği yeri bulmuştur
Özgür Özel: “Allah’ın izniyle biz her kumpası aşarız”
Özgür Özel'e 'Akın Gürlek' soruşturması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB'nin Türkiye'ye Duyduğu İhtiyaç Daha Fazladır
Bakan Fidan, İranlı Mevkidaşı Arakçi'yle Barışı Görüştü