"Görevini yapacak Cumhuriyet Savcısı aranıyor!" CHP'li vekil "kayıp ilanı" verdi!

Sedat Peker’in çektiği ve birbirinden dikkat çekici iddiaları dile getirdiği videolarıyla ilgili henüz kapsamlı bir soruşturma başlatılmazken, CHP’li Alpay Antmen, yargı sistemini eleştirmek amacıyla "Görevini yapacak Cumhuriyet Savcısı aranıyor!" diyerek kinayeli bir ilan verdi.

Sedat Peker’in çektiği ve birbirinden dikkat çekici iddiaları dile getirdiği videolarıyla ilgili henüz kapsamlı bir soruşturma başlatılmazken, CHP’nin hukukçu milletvekillerinden Alpay Antmen, yargı sistemini eleştirmek amacıyla gazetemiz BirGün’e kinayeli bir ilan verdi.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Sedat Peker’in iddialarının soruşturulması konusunda verdiği ironik ilanda, Cumhuriyet Savcılarına hem eleştiride hem de çağrıda bulundu.

“Kayıp Aranıyor” başlıklı ilanda Antmen, şu ifadeleri kullandı:

“Son günlerde sadece Türkiye’yi değil, dünyayı da sarsan iktidar-mafya-katliam-uyuşturucu iddialarını soruşturarak harekete geçecek; ülkemiz üzerindeki karanlık ve kirli elleri ortaya çıkarmak için görevini yapacak bir Cumhuriyet Savcısı aranıyor.”


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Murat Ongun: Değer verdiğim hiçbir kimse itirafçı olmadı
Ekrem İmamoğlu: Benim Ankara'da yargılayacaklarım buradaki yargıyı yürütmeye çalışıyor
Kılıçdaroğlu'nun yeni planı: Özel sahadayken, her hafta bir basın toplantısı
İbrahim Kalın: Müttefikler arasında hiyerarşiyi kabul etmiyoruz
Yankı Bağcıoğlu'ndan TSK’de görevli doktorun iddialarına dair açıklama