Gökhan Özoğuz'un isyanı: Bu çürük düzenin değişmesi şart

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, arkeoloji müzesi müdürünün tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınmasına isyan etti.

Aydın merkezli 11 ildeki tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda, aralarında Aydın Arkeoloji Müzesi Müdürü Abdülbari Yıldız ile bazı müze çalışanlarının da olduğu 34 kişinın gözaltına alınmasını; tepkilere neden oldu.

İSYAN ETTİ

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz da söz konusu olaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. 

''Bu çürük düzenin değişmesi şart'' diyen Özoğuz, ''Ne kadar acı, Ne üzücü Her yanda hırsızlık, yolsuzluk , haksızlık . Kurumların başındakiler dahil hiç sekmiyor. Eskiden de böyleydi, hala böyle. Bu Bozuk, Çürük düzenin değişmesi şarttır. Güven, Liyakat, şeffaflık ve Dürüstlük olmadıkça Memleket tepe taklak gitmeye mahkumdur'' diye yazdı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Sosyalist belediye başkanının eşinin lüks çizmeleri tepki çekti
MHP'li Yıldız: SDG'ye verilen süre doldu
“Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin 78’inci adresi belli oldu
CHP’liler, yılbaşını Silivri’de karşıladı...
Tuncer Bakırhan'dan 'süreç' açıklaması: 'Birileri CHP'yi dışına itmeye çalışıyorsa, demek ki ortada bir oyun var'