Gelecek Partisi'nden Yılmaz Büyükerşen'e ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serap Yazıcı ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serap Yazıcı,  Doç. Dr. Burçak Başbuğ Erkan, Dr. Gülnur Hayran, Av. Hasan Seymen, Tamer Ağca, Eskişehir İl Başkanı Mahir Sayın, İl Sekreteri Mustafa Kökören ve parti teşkilatı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Büyükerşen’in yerel yönetim anlamında Türkiye’de örnek çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Yazıcı, “1999 yılından günümüze kadar bu kente kattığınız değerli çalışmalar ile hem yeşile hem de kent estetiğine büyük önem verdiniz. Çalışmalarınızın Türkiye’nin en ücra yerleşim alanlarında bile örnek alınması gerektiğine inanıyor, sizi ve tüm ekibinizi tebrik ediyorum” dedi.

Nazik ziyaretleri dolayısıyla Serap Yazıcı ve beraberindekilere teşekkür eden Başkan Büyükerşen ise çalışmalarında Gelecek Partisi’ne başarı dileğinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP lideri Özgür Özel'den 'AKP' sitesi duyurusu: 'Satmaya kalktıklarında hepsini duyuracağız'
İmamoğlu bu sözlerle anlattı: 'Çok çarpıcı bir şey yaşadım...'
Kemal Kılıçdaroğlu'nun TGRT'ye röportajı yalanlandı: 'Bütünüyle gerçek dışı'
MHP lideri Devlet Bahçeli, terör örgütü liderine 'resmen' statü istedi: 'Barış süreci koordinatörlüğü'
Ahmet Türk, yerine kayyım olarak atanan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun ile maç izledi