Fazıl Say: Şu andan itibaren susuyorum çünkü cevaplarım yok... Hep de susacağım sanırım

Sanatçı Fazıl Say, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Bu sabah; kafamda pek çok soru var hiç birine cevap yok. Şu andan itibaren susuyorum çünkü cevaplarım yok. Hep de susacağım sanırım" ifadelerini kullandı.

Besteci Fazıl Say, Twitter hesabından Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Cumhur İttifakı'nın çoğunluğu elde etmesiyle sonuçlanan TBMM seçimlerinin ardından paylaşımda bulundu.

Say, "Şu andan itibaren susuyorum çünkü cevaplarım yok. Hep de susacağım sanırım" dedi.

Say, "Bu sabah; kafamda pek çok soru var hiç birine cevap yok. Şu andan itibaren susuyorum çünkü cevaplarım yok. Hep de susacağım sanırım. Nasıl oldu, neden oldu, ne oldu, yaşamımız, yaşamım, umutlar, hak, gelecek. Hiç birine yok. Bu sabah ben bu sabaha susuyorum. Hayat artık bu sabah" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan'ın konuşması 'tarihi' çıkmadı, sosyal medya ti'ye aldı: 'Dağ fare doğurdu...'
'Çıkış yolu arayana kapıyı ardına kadar açarız...'
Kuşadası'nda tören: TEP'den topluca istifa edip CHP'ye geçtiler
DEM Parti Selahattin Demirtaş'ın önümüzdeki hafta 'tahliye edilmesini bekliyor'
Bahçeli'den bir teşekkür de Demirtaş'a