Fahrettin Koca'nın "84 milyon sorumlu" sözü A haber programcısını bile sinirlendirdi! Cemil Barlas "Bilim Kurulu"nu hedef aldı!

Hazine ve Maliye Bakanı eski Bakanı Berat Albayrak'ın abisinin kanalı A Haber TV programcılarından Cemil Barlas, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hakkında dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın abisinin kanalı A Haber programcılarından Cemil Barlas, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Bilim Kurulu üyeleri hakkında dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Bakan Koca'nın salgında yaşanan vaka artışlarında 84 milyonun sorumlu olduğuna yönelik açıklamasına tepki gösteren Barlas, Twitter'dan şu ifadeleri kullandı:

"Sağlık Bakanı 'bu işte 84 milyon hepimiz sorumluyuz" demiş... Ben sorumlu değilim.. Hasta olanlar da sorumlu değil.. Asıl sorumlu, işlevsiz hatta zararlı tedbir önerileri yapan Bilim Kurulu'dur..."

Öte yandan Barlas korona virüs salgın konusunda "Belki bir gün en iyi aşının safları sık tutmak, sarılmak, tokalaşmak ve hatta öpüşmek olduğu ortaya çıkar" diye de paylaşımda bulundu.  


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'e 'Akın Gürlek' soruşturması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB'nin Türkiye'ye Duyduğu İhtiyaç Daha Fazladır
Bakan Fidan, İranlı Mevkidaşı Arakçi'yle Barışı Görüştü
Özgür Özel, Özkan Yalım'ın iddialarına yanıt verdi: 'İtibarsızlaştırmaya yönelik bir iş var...'
Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Akış'tan Ahmet Davutoğlu'na ağır sözler: 'Sizinle vakit kaybedecek durumda değiliz'